Young professionals voor traineeship agile testautomatiseerder
We're Cerios

Als testautomatiseerder heb je een uitdagende baan en lever je een belangrijke bijdrage aan ontwikkelteams: door de testen te automatiseren zijn nieuwe versies sneller en goed getest op te leveren. Niet alleen bedenk je testen, je bent ook in staat deze geautomatiseerd uit te laten voeren. Een vakgebied dat zeer sterk in opkomst is!

Wie zoeken we?

Heb je een (bijna) afgeronde technische HBO- of Universitaire opleiding en beschik je over goede analytische vaardigheden? Heb je een technische aanleg? Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Wil jij je ontwikkelen tot testautomatiseerder?

Wij bieden

Wij leiden je op tot een uitstekende agile testautomatiseerder, die in teamverband bijdraagt aan het opleveren van hoge kwaliteit software voor onze opdrachtgevers.

Gedurende drie maanden word je opgeleid: eerst in het testvak, vervolgens Java voor testers, JUnit, SoapUI, Specification by example, Fitnesse, Selenium en Cucumber. Dit alles afgewisseld met communicatietraining, intake-training, bedrijfsbezoeken en het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkel Plan (POP).

Na circa drie maanden trainen ben je klaar voor je eerste stageopdracht. Ook tijdens deze periode word je intensief begeleid door een ervaren Cerios collega.

Je groeit door tot een uitstekende agile testautomatiseerder en wordt zo een versterking voor ons team. We bieden je veel doorgroeimogelijkheden, uitstekende arbeidsvoorwaarden en uiteraard heb je een leuke baan bij een top bedrijf! We hebben diversiteit in opdrachten en bieden veel opleidingsmogelijkheden. Op onze maandelijkse meetings bespreken we vakontwikkelingen en overleggen over onze opdrachten. Met regelmaat organiseren we kennissessies om met klanten de trends in ons vakgebied te bespreken. We hebben veel kennis in huis en staan altijd open voor nieuwe ideeën. Zo heeft Cerios een interne leergang testautomatisering, java software development, agile testen en continuous delivery. Daarnaast bieden we goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden, een compacte organisatie met korte lijnen en leuke social events.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem contact op met Bob van Zeist (bob@cerios.nl of 030 – 711 66 47). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.