Agile testspecialist
We're Cerios

Ben jij een agile testspecialist met de vaardigheid om goed te communiceren over je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Cerios vind je ervaren enthousiaste collega’s, maken we graag tijd voor kennisdeling en bieden we je mooie uitdagende projecten.

Jouw profiel:

  • je hebt een HBO of WO opleiding succesvol afgerond
  • je hebt minstens 3 jaar werkervaring als (systeem)tester en/of ontwikkelaar, waarvan minimaal een jaar in een agile team
  • certificaten TMap Next, ISTQB en/of Scrum zijn een pré
  • je beheerst één of meer tools voor regressie- en services testen en hebt hier projectervaring mee opgedaan
  • je kunt testcases bedenken en vervolgens zelf automatiseren
  • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je denkt mee met de opdrachtgever, bent resultaatgericht, initiatiefrijk, ervaren en vakinhoudelijk sterk. Bovenal ben je communicatief en sociaal zeer vaardig. Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent gericht op groei, zowel op het professionele als het persoonlijke vlak. Je bent daarbij nieuwsgierig, zelflerend en proactief.

Wij bieden

Cerios biedt een uitdagende werkomgeving met grote diversiteit onder klantopdrachten en collega’s. We motiveren elkaar om ons op persoonlijk vlak en in ons vakgebied te ontwikkelen. Bij Cerios word je gecoacht om je eigen richting te kiezen. Je krijgt ruimte en ondersteuning voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. We hebben diversiteit in opdrachten en bieden veel opleidingsmogelijkheden. Op onze maandelijkse meetings bespreken we vakontwikkelingen en overleggen over onze opdrachten. Met regelmaat organiseren we kennissessies om met klanten de trends in ons vakgebied te bespreken. We hebben veel kennis in huis en staan altijd open voor nieuwe ideeën. Zo heeft Cerios een interne leergang testautomatisering, java software development, agile testen en continuous delivery. Daarnaast bieden we goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden, een compacte organisatie met korte lijnen en leuke social events.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem contact op met Bob van Zeist (bob@cerios.nl of 030 – 711 66 47). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.