Young professionals voor traineeship Java developer
We're Cerios

Je houdt van programmeren en wilt je (verder) bekwamen in Java? Het vak van Java developer is veelzijdig, zowel op technisch als sociaal gebied. Het toekomstperspectief op de arbeidsmarkt voor een Java developer is zeer goed. Het vak is niet eenvoudig en is niet voor iedereen weggelegd. Maar heb je een technische aanleg, een HBO of WO opleiding en je vindt programmeren leuk en uitdagend, dan is een Java developer traineeship iets voor jou!

Wie zoeken we?

Heb je een (bijna) afgeronde technische HBO- of Universitaire opleiding en beschik je over goede analytische vaardigheden? Heb je kennis gemaakt met programmeren en wil je verder groeien als Java developer? Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal?

Wij bieden

Als trainee Java developer bij Cerios starten we met een persoonlijk ontwikkelplan. In dit plan staan trainingen, coaching door ervaren collega’s en werkervaring opdoen in projecten in balans. We werken met een mix van vormen: in-house trainingen, trainingen bij opleidingsinstituten, officiële certificeringsexamens (o.a. Oracle), e-learning, lesboeken, zelfstudie, gezamenlijk oefenen, mentoring. We zoeken naar wat het beste bij jou past en aansluit op de werksituatie.

Wij leiden je op tot een uitstekende Java developer, die in teamverband toonaangevende applicaties van hoge kwaliteit kan bouwen voor onze opdrachtgevers.

Onderwerpen die behandeld worden

  • Java taal & omgeving
  • Software engineering practices
  • Ontwikkelmethoden
  • Verwante disciplines & vaardigheden, zoals actuele frameworks en webtechnologie

En daarnaast alles wat je nodig hebt om als Java developer in een team te kunnen werken. Je begeleiding is een Cerios team effort. Je wordt een versterking voor ons team, met veel doorgroeimogelijkheden, uitstekende arbeidsvoorwaarden en uiteraard heb je een leuke baan bij een top bedrijf!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem contact op met Bob van Zeist (bob@cerios.nl of 030 – 711 66 47). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.