Cerios helpt een groene bank bij de introductie van mobile apps
We're Cerios

Met een senior software ontwikkelaar, een Scrum master en senior testspecialist levert Cerios een serieuze bijdrage aan het Scrum team van een financiële dienstverlener in het midden van het land.

Internetbankieren is voor de meeste mensen onmisbaar geworden en ook mobiel bankieren is flink in opkomst. Onze klant faciliteert haar klanten met mobiel bankieren en Cerios ondersteunt daarbij. De afgelopen jaren heeft Cerios ruime ervaring opgedaan met het implementeren van dergelijke kritische systemen en we kennen de uitdagingen en valkuilen als geen ander. 

Voor mobiele toegang geldt dat dit vaak een enorme koerswijziging betekent voor de ontwikkel- en  beheercycli. Snel oplossen van problemen en actief reageren op signalen uit bijvoorbeeld social media zijn daarbij vereist. 

Een uitdagende klus die op het lijf geschreven staat van onze ervaren consultants. Cerios ziet de ontwikkeling van mobiele applicaties de komende jaren alleen maar groeien en investeert in kennis en kunde om dit soort projecten vanuit de disciplines projectvoering, software ontwikkeling, architectuur en kwaliteitscontrole (testen) te begeleiden.

Wilt u meer weten over de visie van Cerios op mobiele applicaties? Na de zomer organiseert Cerios een kennissessie voor klanten en geïnteresseerden over de trends en valkuilen op mobiel gebied vanuit onze praktijkervaring. Wilt u meer informatie over deze kennissessie? Stuur dan een mail naar marcia.visser@cerios.nl