Bij Visser & Smit Hanab (onderdeel VolkerWessels) start volgende week Nora Visser. Zij wordt ingewerkt door Peter Noordijk, die naar USG is gegaan. Aan Nora de taak om het test- en releasemanagement goed in te richten. Peters laatste activiteit voor deze klant is het beschrijven van een generiek proces, waarbij hij wordt geholpen door Guven Isguzar.

De training toetsen en testen die Cerios heeft gegeven bij het St Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg is goed gegaan. Zo’n 30 functioneel beheerders uit drie team hebben basiskennis hiervan opgedaan en opgefrist. Goed werk van trainer Menno Loggere en testconsultant Saira Spier. Er komt nu een formeel evaluatiemoment om te bepalen of, en welke, additionele maatwerktrainingen nodig zijn.

Bij KPN heeft projectmanager Arlo Pouderoyen de verantwoordelijkheid gekregen over een security project (AbuseDesk), waarin wanbetalers van KPN die inloggen op de website worden opgevangen op een webportal waar ze het een en ander kunnen verrekenen. Arlo heeft aangeboden van zijn ervaringen op zijn andere security project (anti ddos attack) een presentatie te geven op de business unit meetings. Bij PM heeft hij die al gegeven en de andere BU’s volgen.

De Triodos Bank gaat investeren in mobiel bankieren. Architect Bas ter Brugge werkt al jaren bij deze bank en er ontstaat nu een kans voor collega Rob Bosman. Dit is nog niet zeker, maar we hopen dat het lukt. Cor van den Berg van Testing heeft ervoor gezorgd dat Cerios input heeft kunnen leveren aan Triodos over hoe het testtraject van de grote hoeveelheid mogelijke combinaties van app + device + OS ingeregeld zou kunnen worden. Hartelijk dank Cor!